Anderlecht-speler maakt een pak indruk op bondscoach Martinez

Anderlecht-speler maakt een pak indruk op bondscoach Martinez

30-08-2016 15:50

Roberto Martinez bereidt zich met de Rode Duivels voor op de oefeninterland tegen Spanje. Om aan genoeg veldspelers te geraken maakte hij al gebruik van enkele spelers van Anderlecht, waaronder Michaël Heylen en Wout Faes. Die laatste maakte al indruk.

Martinez heeft momenteel nog niet genoeg veldspelers om goed te trainen. Aangezien de Rode Duivels momenteel nog trainen op Neerpede, het trainingscentrum van Anderlecht, kregen enkele jongens van paars-wit de kans om zich te bewijzen. De hulp van Heylen en de jonge Faes werd ingeroepen. Die laatste maakte indruk. "Vandaag heeft ook iemand van de min 19-jarigen met ons meegetraind, Wout Faes. Hij liet ook een zeer sterke indruk na", vertelt Martinez aan Belga.

De bondscoach riep door de blessure van Marouane Fellaini ook nog Leander Dendoncker op. Dat betekent echter niet dat Fellaini ook zeker out is voor de twee komende wedstrijden, Spanje (1/9) en Cyprus (6/9). "De volgende 24 uur zullen we meer weten over Marouane, momenteel heb ik nog geen zicht op zijn beschikbaarheid. Leander is een groot talent met een sterke mentaliteit en verdient deze selectie", klinkt het.