'Anderlecht laat overbodige middenvelder op huurbasis naar Moeskroen gaan'

'Anderlecht laat overbodige middenvelder op huurbasis naar Moeskroen gaan'

30-08-2016 08:54

Mahmoud Hassan heeft zin zijn gekregen. De Egyptenaar wil meer aan spelen toekomen en vroeg Anderlecht om een uitleenbeurt. Hij mag zich bij een andere eersteklasser gaan tonen.

Massimo Bruno is op de weg terug naar Anderlecht, waardoor paars-wit bereid is om Hassan tijdelijk te laten gaan. Het Laatste Nieuws meldt dat Royal Excel Moeskroen zijn nieuwe bestemming wordt. Charleroi toonde ook interesse, maar grijpt nu naast de middenvelder. Volgens de krant moet de deal nog wel worden afgerond. De Brusselaars willen onder andere een clausule in het contract zetten, waardoor de Egyptische international tijdens het seizoen naar het Astridpark teruggehaald kan worden.

Hassan, die beter bekend staat onder zijn voetbalnaam Trezeguet, speelt sinds de zomer van 2015 bij Anderlecht. Hij werd het vorige seizoen gehuurd en deze zomer voor 2,2 miljoen euro definitief overgenomen van Al-Ahly. Dat was opmerkelijk, want de middenvelder kon voorlopig enkel op training overtuigen.

In totaal kwam hij voorlopig slechts 207 minuten in actie. Trezeguet heeft onder René Weiler ook weinig perspectief en dus is een uitleenbeurt voor iedereen waarschijnlijk de beste optie op dit moment.