'Anderlecht zet eindelijk stap vooruit in dossier van Lombaerts'

'Anderlecht zet eindelijk stap vooruit in dossier van Lombaerts'

30-08-2016 07:00

Gaat Nicolas Lombaerts deze zomer nog naar Anderlecht? Zelf wil hij volgens zijn manager graag, maar Zenit doet bijzonder moeilijk. Nu is er toch een sprankeltje hoop voor Anderlecht.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Zenit eindelijjk bereid is om zijn prijs te laten zakken. De Russen beseffen dat 4,5 miljoen euro te veel is voor een speler van 31 jaar. Lombaerts heeft wel nog een contract van twee jaar bij Zenit, maar een transfer wordt nu stilaan toch bespreekbaar. Zenit is bereid om zijn prijs nog te laten zakken. Lombaerts geniet ook interesse uit de Emiraten en Turkije, maar heeft geen interesse in die voorstellen.

Anderlecht hoopt echt nog op Lombaerts, want er werd deze zomer vooral aanvallend geweld bijgehaald. Tegen AA Gent bleek dat de verdediging van Anderlecht nog altijd behoorlijk wankel is. Lombaerts zou achterin veel kunnen oplossen, hij zou een ideale vervanger zijn voor Kara Mbodji. Die laatste is overigens nog steeds niet weg, hij hoopt nog altijd op een transfer naar Swansea.