OFFICIEEL: Kortrijk heeft oplossing gevonden voor 'probleem-Belhocine'

OFFICIEEL: Kortrijk heeft oplossing gevonden voor 'probleem-Belhocine'

29-08-2016 22:08

Na lang zoeken heeft KV Kortrijk dan toch een oplossing gevonden voor de trainersstaf. De West-Vlaamse club heeft Bart Van Lancker aangesteld als de nieuwe hoofdcoach. Karim Belhocine krijgt een andere taak bij de club.

Elke Belgische eersteklasser dient een hoofdtrainer met het vereiste trainersdiploma in dienst te hebben. Belhocine had dat nog niet waardoor Kortrijk een nieuwe trainer moest vinden met het vereiste diploma. Die heeft het nu gevonden in de vorm van Van Lancker. De voormalige T1 Belhocine wordt de Sportief Directeur Voetbalzaken. Dat meldt Kortrijk op de officiële website.

"Onze Sportief Directeur Voetbalzaken, Karim Belhocine, heeft zijn technische staf als volgt samengesteld: Berthelin Cédric (Goalkeeper Coach), Delcourt Marc (Video Analyst), Lucker Bram (Assistent/Physical Coach), Van Lancker Bart (Head Coach)", klinkt het in de mededeling. "KV Kortrijk wenst te benadrukken dat de technische staf één geheel vormt en één en ondeelbaar is en zich ook zo zal profileren", besluit de club.