Update: 'Sylla wordt morgen in Londen verwacht voor medische testen'

Update: 'Sylla wordt morgen in Londen verwacht voor medische testen'

29-08-2016 20:35
5

Idrissa Sylla gaat Anderlecht dan toch verlaten. Met nog twee dagen te gaan in deze transferperiode vertrekt hij naar Queens Park Rangers.

Zijn transfer naar QPR is verrassend, want in de afgelopen weken was er vooral een flirt met Wolverhampton. Die deal ging uiteindelijk niet door, Sylla werd blijkbaar definitief van het lijstje geschrapt. QPR maakt nu van de gelegenheid gebruik om de Guineeër binnen te halen.

De transfer is nog niet officieel, maar Abdou Diallo weet zeker dat Sylla in aantocht is. Diallo is een expert als het aankomt op transfers van Afrikaanse spelers. Zo komt er een einde aan de woelige periode van Sylla bij Anderlecht. Anderlecht haalde hem vorig jaar weg bij Zulte Waregem, maar hij kon de fans nooit echt overtuigen. In The Championship kan de 25-jarige aanvaller nu een nieuwe kans krijgen.

Update 20.35: Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sky Sports heeft Anderlecht een akkoord bereikt met QPR. De Londense tweedeklasser zou ongeveer twee miljoen euro betalen voor Sylla. De Guineër wordt morgen in Londen verwacht voor zijn medische testen.