OFFICIEEL: West Bromwich legt clubrecord neer voor Chadli

OFFICIEEL: West Bromwich legt clubrecord neer voor Chadli

29-08-2016 16:35

Nacer Chadli is niet langer een speler van Tottenham Hotspur. Onze landgenoot legde met succes zijn medische testen af bij West Bromwich Albion. Daar ondertekende hij maandag een contract van vier seizoenen.

Chadli was vorig seizoen al invaller en schoof dit seizoen nog wat achteruit in de pikorde. Hij werd voor de eerste drie competitiewedstrijden uit de selectie van coach Mauricio Pochettino gelaten. Swansea leek een uitweg te bieden, maar West Bromwich handelde het snelste. The Baggies leggen 18 miljoen euro neer voor de flankspeler, een clubrecord.

Trainer Tony Pulis is in de wolken met de komst van Chadli. "Hij is een topspeler. Ik ben zeer verheugd dat hij ons komt vervoegen. Vorige week nog zei ik dat onze transfers de ploeg een kwaliteitsinjectie moeten geven. Nacer doet dat." Chadli zelf is eveneens tevreden. "Het ging snel, maar ik had een goed gevoel bij de club. Ik ben blij dat ik hier ben en ik wil zoveel mogelijk wedstrijden winnen." Onze landgenoot zal met het nummer 22 spelen.