VP EXCLUSIEF: Anderlecht is met Lombaerts bijna rond, met Zenit daarentegen

VP EXCLUSIEF: "Anderlecht is met Lombaerts bijna rond, met Zenit daarentegen"

29-08-2016 16:35

Anderlecht zou nog steeds kans maken op de komst van Nicolas Lombaerts. Beide partijen zouden onderling snel tot een akkoord kunnen komen. Dan moet de club wel een akkoord kunnen vinden met zijn huidige werkgever Zenit Sint-Petersburg. Dat zegt zijn makelaar Santosh Verhulst in een reactie aan VoetbalPrimeur.be

In diverse media was maandag een bericht verschenen dat Lombaerts het financiële voorstel van Anderlecht niet voldoende zou vinden door betere voorstellen uit Turkije. "Er beweegt in Turkije momenteel heel veel doordat zowel Besiktas als Galatasaray een centrale verdediger zoeken", legt Verhulst uit. "Ik heb echter met geen van hen contact gehad."

"Met Anderlecht zou er snel een akkoord gevonden kunnen worden. Het voorstel van Anderlecht is heel interessant en Lombaerts wil graag dicht bij huis voetballen", gaat hij verder. Om diezelfde reden zou hij een financieël interessant aanbod uit Dubai hebben afgewezen. "Zenit is wel een ander verhaal. Hun vraagprijs ligt nog altijd te hoog. Ook Axel Witsel raakt om die reden niet weg. Nu Lombaerts geen basisspeler meer is, hopen wij dat ze water bij de wijn doen, maar er is wel niet veel tijd meer."