'Club Brugge gaat nog uithalen en denkt aan meerdere versterkingen'

'Club Brugge gaat nog uithalen en denkt aan meerdere versterkingen'

29-08-2016 14:42

Club Brugge lijkt nog stevig uit te gaan pakken op de transfermarkt. Door de blessures van een pak spelers is het dun bezaaid op de flanken. Een transferoffensief is dus zeker niet ondenkbaar.

Tegen Standard (2-2) moest Michel Preud'homme het al zonder de geblesseerden José Izquierdo en Lior Refaelov doen. Ook Boli Bolingoli was er door een blessure niet bij. Dat betekende dat Jelle Vossen en Felipe Gedoz op de flanken begonnen. Maar het ging van kwaad naar erger. Ook Gedoz viel tijdens de wedstrijd tegen Standard uit. Volgens Het Laatste Nieuws zal Club nu in actie schieten.

De krant zou het niet verrassend vinden als Club Brugge voor het einde van de transferperiode woensdagnacht alsnog twee versterkingen presenteert. Preud'homme heeft nog amper wisselmogelijkheden. Anthony Limbombe en Nikola Storm zijn de enige fitte rasechte flankaanvallers in de kern. Onder meer Aleksandar Katai werd al genoemd als mogelijke versterking. Maar blijft het daar ook bij na de blessure van Gedoz? Geld is er dankzij de Champions League alvast genoeg.