Alle ploegen kennen hun tegenstanders in de Croky Cup

Alle ploegen kennen hun tegenstanders in de Croky Cup

29-08-2016 12:10
1

Maandagmiddag om 12u werd er geloot voor de volgende ronde van de Croky Cup, oftewel de Beker van België. In de 1/16e finales kwamen de eersteklassers mee in de pot. Er werden enkele mooie wedstrijden geloot.

Na de vijfde ronde in de Beker van België mochten ook de eersteklassers nu deelnemen aan het toernooi. Er staan ons enkele mooie en leuke wedstrijden te wachten. Zo moet AA Gent op bezoek gaan naar Lierse. Landskampioen Club Brugge mag het in eigen huis opnemen tegen Lommel United. Met Hans Vanaken en Timmy Simons spelen er twee ex-spelers van die ploeg bij Blauw-Zwart.

Antwerp neemt het thuis dan weer op tegen KV Oostende. Vorig seizoen werd KVO al uitgeschakeld door de tweedeklasser in de Croky Cup. Toen ging Antwerp met 0-2 winnen aan de kust. Daarnaast staat er met Fred Vanderbiest een ex-trainer van KVO aan het roer bij de Kustploeg. Anderlecht werd uitgeloot tegen degradant Oud-Heverlee Leuven.

De zestiende finales worden op woensdag 21 september afgewerkt, in één duel met rechtstreekse uitschakeling. De teams uit de Jupiler Pro League konden in deze ronde nog niet tegen elkaar uitgeloot worden. 

De affiches:
Sint Truiden – Racing Club Harelbeke
KVC Westerlo - AFC Tubize
RFC Cappellen - Zulte Waregem
Lierse - KAA Gent
Sporting Hasselt - KV Mechelen
Dessel Sport - Royal Excel Moeskroen
Club Brugge - Lommel United
KSC Lokeren - Cercle Brugge
KSV Roeselare - KAS Eupen
KV Kortrijk - Sprimont
Waasland-Beveren - KFC Oosterzonen
SC Eendracht Aalst - KRC Genk
RSC Anderlecht - Oud-Heverlee Leuven
Antwerp - KV Oostende
Geel - Standard Luik
RSC Charleroi - Bocholt