Ik kan bevestigen dat ik met onmiddellijke ingang naar Internazionale vertrek

"Ik kan bevestigen dat ik met onmiddellijke ingang naar Internazionale vertrek"

28-08-2016 22:54

Frank de Boer mag zich na de komst van Joao Mario verheugen op nog een topaankoop bij Internazionale. Gabigol heeft zondag zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Santos.

De negentienjarige aanvaller deed zondag 45 minuten mee, kon een 0-1 nederlaag tegen Figueirense niet voorkomen en nam na de wedstrijd afscheid op een persconferentie. "Ik kan bevestigen dat ik met onmiddellijke ingang naar Internazionale vertrek", aldus Gabigol, die het niet droog hield.

"De stap naar een topclub uit Italië is een geweldige kans voor mij. Niet alleen financieel, maar ook sportief. Ik besef wat ik allemaal achterlaat bij Santos, maar ik beloof dat ik op een dag terugkeer." Gabigol wordt maandag verwacht in Milaan om zijn transfer van 25 miljoen euro af te ronden.

Brozovic
Tegenover de komst van Gabigol staat een mogelijk vertrek van Marcelo Brozovic. De Kroatische middenvelder staat in de belangstelling van Arsenal, Juventus en Chelsea. De Boer liet zich zondagavond uit over de toekomst van Brozovic na het 1-1 gelijkspel tegen Palermo. "Hij is een fantastische speler, die nog steeds beter kan worden. We zullen zien wat er gaat gebeuren", aldus de Inter-trainer op de clubsite.