Franse verbazing rond Kluivert: naar kleedkamer na dramatische helft PSG

28-08-2016 21:59

Patrick Kluivert heeft zondagavond voor verbazing gezorgd in Frankrijk. Meteen na de eerste helft van AS Monaco - Paris Saint-Germain dook de technisch directeur van de Parijzenaars de kleedkamer in.

Na het signaal van de scheidsrechter voor rust stond Kluivert op van zijn stoel, om af te dalen naar de kleedkamer. Dat deed hij samen met Nasser Al Khelaifi, de steenrijke voorzitter uit Qatar. In Frankrijk wordt aangenomen dat de twee roergangers naar de kleedkamer zijn gegaan om de selectie van PSG toe te spreken.

Een vrolijke speech gaat dat waarschijnlijk niet worden. PSG speelt een bar slechte wedstrijd in Monaco en staat bij rust met 2-0 achter in Monaco. De doelpunten werden gemaakt door Joao Moutinho en Fabinho (penalty). Unai Emery, sinds deze zomer de hoofdtrainer van PSG, leidde het sterrenensemble in zijn eerste twee competitiewedstrijden nog naar zes punten.