Peeters na nederlaag: We vergaten onszelf opnieuw te belonen

Peeters na nederlaag: "We vergaten onszelf opnieuw te belonen"

28-08-2016 15:25

Westerlo beleefde tegen KV Mechelen opnieuw een zware domper. Het gaf een 1-0 voorsprong uit handen, verloor met 1-2 en staat laatste in de stand met één op vijftien.

Westerlo kwam na een half uur op voorsprong via Silvere Ganvoula. Vlak daarna kreeg diezelfde Ganvoula een nieuwe grote kans oog in oog met Anthony Moris. Dit keer miste hij. "Dat was het kantelmoment van de wedstrijd. We vergaten onszelf opnieuw te belonen. Al kan ik Ganvoula niets verwijten. Die jongen is 20 jaar", besloot Peeters op de persconferentie na de wedstrijd.

Het zou Westerlo uiteindelijk zuur opbreken. Nog voor de rust maakte Yohan Croizet gelijk, na rust scoorde Mats Rits de winnende treffer voor KV Mechelen. Met een laat slotoffensief probeerden de Kemphanen nog wel om een gelijkspel af te dingen, maar dat lukte niet.