Moeskroen wil aanvaller verlossen van uitzichtloze situatie bij Charleroi

Moeskroen wil aanvaller verlossen van uitzichtloze situatie bij Charleroi

28-08-2016 12:50

Royal Excel Moeskroen haalde slechts drie punten uit de eerste vijf wedstrijden en staat op een veertiende plaats. De Henegouwse club wil zich voor het sluiten van de transfermarkt versterken. Moeskroen heeft daarbij het oog laten vallen op een aanvaller van Charleroi.

Volgens La Dernière Heure heeft de degradatiekandidaat concrete interesse in Roman Ferber. De 23-jarige centrumspits kwam dit seizoen pas 22 minuten in actie voor de Carolo's. Hij komt duidelijk niet in de plannen van trainer Felice Mazzu voor en zou mogen vertrekken. Moeskroen wil hem naar verluidt graag overnemen.

Ferber speelt pas een jaar voor Charleroi. De aanvaller kwam in de zomer van 2015 transfervrij over van Mons, maar zijn transfer is geen succes geworden. In totaal scoorde hij slechts twee goals in zestien duels. Ferber wist voor Mons makkelijker het net te vinden. Hij maakte in het seizoen 2014/2015 zes goals in de Proximus League. Ferber heeft bij Charleroi nog een contract tot medio 2017, met een optie voor twee extra seizoenen.