Trainer Steaua hoopt dat Stanciu blijft: Hij is 15 miljoen euro waard

Trainer Steaua hoopt dat Stanciu blijft: "Hij is 15 miljoen euro waard"

28-08-2016 10:12

Steaua Boekarest won zaterdag met het kleinste verschil op bezoek bij Pandurii. Nicolae Stanciu stond 90 minuten tussen de lijnen in wat mogelijk zijn laatste wedstrijd voor de Roemenen was. Trainer Laurențiu Reghecampf ziet hem liever niet vertrekken.

"Nicolae is een zeer goede speler. Hij koppelt techniek aan snelheid, speelt met veel lef en geeft zich voor de volle 100% voor het team", aldus Reghecampf aan Sport.ro. "Ik heb veel vertrouwen in hem, hij is een goede jongen die goed luistert. We zullen nu zien wat er gebeurt, maar we mogen ons niet focussen op zijn situatie."

Steaua vraagt tien miljoen euro voor zijn goudhaantje, maar Reghecampf doet er nog een schepje bovenop. "Het is niet mijn zaak, maar voor mij is hij vijftien miljoen euro waard. Ik wil graag dat hij blijft, maar het is niet mijn beslissing."

Zondag is het D-day voor Anderlecht. Anderlecht zal dan een laatste keer rond de onderhandelingstafel zitten met de Roemenen. Het wordt alles of niets voor Herman Van Holsbeeck. Lees er hier meer over.