Update: 'Fellaini staat een maand aan de kant en mist Spanje en Cyprus'

Update: 'Fellaini staat een maand aan de kant en mist Spanje en Cyprus'

28-08-2016 11:20

Marouane Fellaini speelde zaterdag opnieuw 90 minuten bij het sterrenensemble van Manchester United, dat in extremis won bij Hyll City (0-1). Na de wedstrijd bleek echter dat de middenvelder zich geblesseerd had. Volgens coach José Mourinho is het serieus.

"Fellaini heeft een spierblessure in de rug opgelopen", aldus The Special One op de persconferentie. "Het ziet er niet al te goed uit." Dat komt slecht uit, met de interland tegen Spanje voor de deur en de goede vorm waarin Big Fella verkeert. "Hij zal wel naar de nationale ploeg afreizen, vermoed ik. Ze moeten hem onderzoeken."

Vlak voor hij wegloopt, vraag een aanwezig journalist nog snel hoe lang Fellaini waarschijnlijk out zal zijn. Het gezicht van de Portugees speekt boekdelen. "Ik hou er niet van daarover te speculeren, maar het ziet er slecht uit", aldus Mourinho.

Update 11.18: L'Equipe meldt dat Fellaini een maand aan de kant zal staan met zijn rugblessure. Hij mist dus zeker en vast de eerste wedstrijden van de Rode Duivels onder leiding van nieuwe bondsoach Roberto Martinez.