Koploper Chelsea scoort drie keer, Lukaku en Mirallas winnen weer met Everton

27-08-2016 17:57

Chelsea heeft ook de derde wedstrijd van de competitie gewonnen. In eigen huis werd Burnley met 3-0 verslagen, waardoor de club nu negen punten uit drie duels heeft.

Eden Hazard zorgde met een fraai schot al vroeg voor de 1-0 en Willian verdubbelde die score nog voor de rust met een even zo mooie knal, diagonaal in de linkerhoek van het Burnley-doel. Vlak voor tijd zorge Victor Moses voor de 3-0 na een schitterende voorzet van Pedro. Thibaut Courtois stond 90 minuten onder de lat. Michy Batshuayi kwam tien minuten voor tijd Diego Costa aflossen.

Watford - Arsenal 1-3
Arsenal heeft eenvoudig afgerekend met Watford. Santi Cazorla, Alexis Sanchez en Mesut Özil scoorden voor rust al drie keer. Roberto Pereyra deed in de tweede helft iets terug namens Watford. Christian Kabasele mocht starten, maar werd na 52 minuten vervangen.

Everton - Stoke City 1-0
Met Romelu Lukaku en Kevin Mirallas in de basis heeft Ronald Koeman bij Everton zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. Een eigen goal van Shay Given na de gemiste penalty van Leighton Baines was voldoende voor de zege. Everton staat met zeven punten op twee punten achter koploper Chelsea.

Leicester City - Swansea City 2-1
Kampioen Leicester City, tegenstander van Club Brugge in de Champions League, heeft zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. Jamie Vardy en Wes Morgan scoorden, Riyad Mahrez miste een strafschop. Leroy Fer deed nog iets terug namens Swansea City, maar dat kwam te laat.

Crystal Palace - Bournemouth 1-1
Crystal Palace heeft zijn eerste puntje van het seizoen gesprokkeld. De nieuwe ploeg van Christian Benteke, die de 90 minuten volmaakte, kon pas in de toegevoegde tijd gelijkmaken via verdediger Scott Dann.

Southampton - Sunderland 1-1
Sunderland kwam tien minuten voor affluiten op voorsprong tegen The Saints. Goalgetter Jermain Defoe scoorde de 0-1 vanop de penaltystip. Vijf minuten later maakte Jay Rodriguez alweer gelijk. Adnan Januzaj stond de hele wedstrijd op het veld.