Club Brugge gaat niet met geld strooien: ''Geen 9 miljoen euro om uit te geven''

Club Brugge gaat niet met geld strooien: ''Geen 9 miljoen euro om uit te geven''

27-08-2016 14:39

Club Brugge krijgt dankzij de deelname aan de Champions League van de UEFA al 12,7 miljoen euro op de bankrekening. De landskampioen gaat de grote som zeker gebruiken voor het halen van een nieuwe speler. Blauw-Zwart gaat echter niet met geld strooien.

Dat zegt succescoach Michel Preud'homme in een interview met Het Laatste Nieuws. De Bruggelingen gaan op zoek naar een vervanger voor José Izquierdo en Lior Refaelov, die momenteel beide geblesseerd zijn. Blauw-Zwart moet het geld wel zorgvuldig besteden aldus Preud'homme. "We hebben wel geen 19,5 miljoen, ook geen 15 miljoen en zelfs geen 9 miljoen euro om uit te geven. Het moet iemand zijn die een directe meerwaarde kan bieden."

Preud'homme denkt dat de club nog een aanwinst kan gebruiken. "Of ik bij de terugkeer van Izquierdo en Rafa geen te grote kern vrees? Neen, want we hebben dan wel veel goede spelers, maar niet zo’n grote kern. En als we willen strijden op alle fronten, hebben we dat nodig. Anders ga je op een bepaald moment niet meer kunnen strijden."