Nieuweling van Liverpool dacht eerst aan grap: Ik geloofde er niets van

Nieuweling van Liverpool dacht eerst aan grap: "Ik geloofde er niets van"

27-08-2016 11:59

Ragnar Klavan kon deze zomer niet geloven dat het grote Liverpool interesse in hem had. De oud-speler van AZ werd door The Reds opgepikt bij Bundesliga-club Augsburg, maar wilde wel bewijs toen Jürgen Klopp hem benaderde.

Klavan had nooit verwacht dat de manager van Liverpool bij hem uit zou komen. "Ik ontving het bericht van hem dat er interesse was, dus ik heb maar teruggestuurd dat ik er niks van geloofde en bewijs wilde zien dat hij het echt was. Klopp stuurde me een selfie met een grijns", zei de verdediger uit Estland in gesprek met The Daily Telegraph.

"Eerst kon ik het echt niet geloven. Het was voor mij een droom om in de Premier League te mogen spelen, al 22 jaar lang", vervolgt de dertigjarige Klavan. "Als je dan wordt verteld dat de kans zich voordoet… En het was zelfs Liverpool. Ik dacht: 'Is dit serieus? Gaat dit echt gebeuren?'"

"Ik heb nooit aan deze mogelijkheid gedacht. Er zijn spelers die hun zaakwaarnemer altijd vragen of er een club geïnteresseerd is. Vertel op, vertel op, klinkt het dan. Ik heb mijn agent altijd voorgehouden dat ik pas wat wilde horen als het honderd procent zeker was", aldus Klavan, die nu in de defensie van Liverpool staat. "Geen andere club interesseerde me meer, ik zou de kans krijgen."