Voorzitter Becali bevestigt komst Van Holsbeeck: Dan is Stanciu van Anderlecht

Voorzitter Becali bevestigt komst Van Holsbeeck: "Dan is Stanciu van Anderlecht"

27-08-2016 11:31

Herman Van Holsbeeck heeft zijn zinnen gezet op Nicolae Stanciu. Hij moet en zal de nieuwe spelmaker van Anderlecht worden. Anderlecht wil negen miljoen euro bieden, maar voorzitter Gigi Becali vindt dat maar weinig.

Becali bevestigt dat Van Holsbeeck zaterdagmiddag op zijn kantoor zal zijn, maar zijn uitleg is erg opmerkelijk. "Ik heb gezegd dat ik hem aan hun prijs niet verkoop, maar ze komen toch. Ik zal hen ontvangen om één uur 's middags. Ik heb hen gezegd dat ik niet praat onder de tien miljoen euro", vertelt hij aan Prosport.

Anderlecht moet voorlopig nog niet vrezen voor de Engelse concurrentie. "Als Anderlecht tien miljoen euro geeft, dat is Stanciu van hen. Ik heb voorlopig nog niets teruggehoord uit Engeland. Het voetbal is momenteel een beetje gek geworden. Als je ziet wat voor prijzen er tegenwoordig gevraagd worden... Het is niet alsof ik 20, 30 of 80 miljoen vraag", besluit Becali nodig.

Van Holsbeeck krijgt dus te maken met een harde onderhandelaar, maar mogelijk kan de eerdere transfer van Alexandru Chipciu hem wel wat helpen.