Duidelijke boodschap voor RSCA: 'Geen negen, maar tien miljoen voor Stanciu!'

Duidelijke boodschap voor RSCA: 'Geen negen, maar tien miljoen voor Stanciu!'

26-08-2016 14:35

Anderlecht wil de transfer van Nicolae Stanciu zo snel mogelijk afronden. Gigi Becali, de voorzitter van Steaua Boekarest, bevestigde dat hij zaterdag enkele vertegenwoordigers van Anderlecht zal ontvangen.

"Zaterdag komt Anderlecht om te onderhandelen over de prijs van Stanciu", vertelt Becali aan het Roemeense Sport. Anderlecht zou bereid zijn om het transferrecord van zes miljoen euro te breken voor de Roemeen. Er wordt een bedrag van negen miljoen vermeld. Al lijkt dat niet genoeg te gaan zijn. "Ik wil geen zes miljoen, ik wil geen negen miljoen. Als ze hem willen hebben, moeten ze tien miljoen euro geven", aldus Becali.

Intussen zou er ook interesse uit Engeland zijn. Een investeringsfonds was bereid om de gevraagde tien miljoen euro te betalen. Maar dat laat op zich wachten. "We hebben nog geen antwoord gekregen van het investeringfonds in Engeland", vertelt Becali. "Het voetbal is helemaal gek geworden. Je hoort bedragen van veertig, honderd, honderdtwintig miljoen euro. Ik vraag 'maar' tien miljoen euro."