Nog meer blessurezorgen voor Preud'homme: Hij bleef vandaag weer binnen

Nog meer blessurezorgen voor Preud'homme: "Hij bleef vandaag weer binnen"

26-08-2016 13:21

Club Brugge moet zondag zien te winnen van Standard, anders is de seizoensstart echt wel een mager beestje. Michel Preud'homme moet dat doen zonder Tomas Pina, José Izquierdo en Lior Refaelov, maar mogelijk ook nog zonder Boli Bolingoli.

Bolingoli is de eerste vervanger van Izquierdo, maar op zijn persconferentie klinkt Preud'homme niet zo optimistisch. "Boli blijft ook vandaag binnen, als hij morgen niet kan trainen, valt hij buiten de selectie", vreest Preud'homme. 

In dat geval houdt Preud'homme wel erg weinig wisselmogelijkheden over voor de flank. Waarschijnlijk komt ofwel Anthony Limbombe, ofwel Nikola Storm in dat scenario aan de aftrap. Voor de rechterflank heeft Preud'homme nog Abdoulay Diaby achter de hand, maar die verliest op de flank veel van zijn kwaliteiten. Preud'homme zal een meesterplan moeten bedenken om Standard te verslaan met deze gehavende selectie. Gelukkig voor Club Brugge loopt het ook bij Standard niet bepaald op wieltjes, een nederlaag betekent waarschijnlijk het einde voor trainer Yannick Ferrera.