Standard krijgt drie prachtige affiches in poulefase Europa League

Standard krijgt drie prachtige affiches in poulefase Europa League

26-08-2016 13:38

Standard kent zijn tegenstanders in de poulefase van de Europa League. Om naar de volgende ronde te raken zal het serieus moeten zweten.

Standard moet het namelijk opnemen tegen Ajax, Celta De Vigo en Panathinaikos. Daarmee loot het drie mooie affiches, maar makkelijk wordt het zeker niet. De Luikenaars zaten in pot 2 en vernamen direct dat het in de poule bij Ajax kwam. De nummer twee uit de Eredivisie was er immers niet in geslaagd om via de play-offs de groepsfase van de Champions League te bereiken. Rostov FK, dat eerder Anderlecht al had verslagen, was veel te sterk voor onze noorderburen.

Celta de Vigo is na een afwezigheid van tien jaar weer terug actief op het Europese toneel. De Spanjaarden werden het afgelopen seizoen zesde in de Primera Division, waarmee ze het beste eindresultaat sinds 2005/06 wisten te noteren. Panathinakos, de nummer drie uit de Griekse competitie, werd de laatste aansprekende tegenstander voor Standard. De Rouches mogen zich voorbereiden op een heet avondje in Griekenland.