Anderlecht-killer in Champions League lacht met transfer Barcelona

Anderlecht-killer in Champions League lacht met transfer Barcelona

25-08-2016 16:21

FK Rostov heeft donderdag op Twitter verheugd gereageerd op de transfer van Jasper Cillessen naar FC Barcelona. De Russische club hoopt de Nederlander in de Champions League opnieuw tegen te komen. 

Onder de bevestiging van Barcelona van de komst van Cillessen stond de opmerkelijke reactie van Rostov te lezen. 'We hopen hem weer te zien. Bij voorkeur in het doel', aldus het Twitter-account van Rostov. De Russische club had blijkbaar niet zo'n hoge pet op van het optreden van Cillessen tijdens de 4-1 overwinning van Rostov op Ajax in de Play-Offs voor de Champions League. 

Cillessen keepte woensdag in Rusland zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax alvorens hij donderdag zijn overstap naar FC Barcelona realiseerde. Waar zijn oude Ajax-ploeggenoten het dit seizoen moeten doen met Europa League-voetbal, speelt Cillessen zelf gewoon in de Champions League met Barcelona. Donderdagavond wordt er in Zwitserland geloot voor de groepsfase van het miljoenenbal. FC Barcelona zit in pot 1, Rostov in pot 4.