'Tottenham Hotspur haalt extra aanvaller en trekt 17,5 miljoen euro uit'

'Tottenham Hotspur haalt extra aanvaller en trekt 17,5 miljoen euro uit'

25-08-2016 14:45

Tottenham Hotspur gaat er vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog een aanvaller bijhalen. Volgens Sky Sports praat de club van Vincent Janssen met Crystal Palace over de transfer van Wilfried Zaha.

De transfersom wordt naar verwachting niet door de clubs bekendgemaakt, maar volgens Sky Sports gaat het om een bedrag van 17,5 miljoen euro. Zaha brak door bij Crystal Palace en stapte in 2010 van de jeugdopleiding over naar het eerste elftal. In januari 2013 kocht Manchester United hem voor twaalf miljoen euro, maar de club liet hem wel tot het einde van het seizoen bij Palace.

Zijn definitieve overstap naar Old Trafford werd geen succes. Zaha speelde slechts 28 minuten in de Premier League voor Manchester United en werd tussentijds verhuurd aan Cardiff City. In 2014 keerde hij terug naar Crystal Palace, waar hij de afgelopen twee seizoenen basisspeler was. Zaha scoorde zes keer in 65 Premier League-wedstrijden. Crystal Palace raakte eerder al aanvaller Yannick Bolasie kwijt aan Everton.