Meunier wil 'terugkeren' naar Club Brugge: Dit is mijn droom

Meunier wil 'terugkeren' naar Club Brugge: "Dit is mijn droom"

25-08-2016 12:08

Club Brugge mag zich stilaan gaan opmaken voor de Champions League. Donderdagavond kent het zijn tegenstanders. De kans bestaat dat een ex-Bruggeling de tegenstander wordt van Blauw-Zwart. Daar hoopt Thomas Meunier toch op.

Heel wat mensen maken voor de loting van de Champions League hun droomgroep voor hun ploeg. Nu Club Brugge in poule 3 zit, hopen een pak clubs ook op Club Brugge. De Belgische landskampioen is namelijk één van de 'kleinere' ploegen in pot 3. Meunier liet op Facebook weten dat Club Brugge ook zijn voorkeur geniet.

Hij gaf meteen zijn droomgroep vrij voor de Champions League. De rechtsachter hoopt de komende weken te kunnen spelen tegen Borussia Dortmund, Legia Warschau en zijn ex-ploeg Club Brugge. Dat hij voor Borussia Dortmund kiest, is ook niet zo verrassend. De Rode Duivel stond namelijk dicht bij een transfer naar de Duitse club vooraleer die in laatste instantie afspring. Tegen Legia Warschau zou hij dan weer spelen tegen één van zijn rivalen, ex-Anderlechtcoach Besnik Hasi.

Club Brugge kan overigens nog tegen een paar ex-spelers uitkomen. Naast Meunier spelen ook Nabil Dirar (Monaco - pot 4) en Vadis Odjidja-Ofoe (Legia Warschau - pot 4) in de Champions League.