D’Hooghe lacht met Champions League-vraag: Allemaal flauwekul'

D’Hooghe lacht met Champions League-vraag: "Allemaal flauwekul'

25-08-2016 08:45

Club Brugge zien we dit seizoen eindelijk nog eens terug in de groepsfase van de Champions League. De laatste keer dat Blauw-Zwart meedeed tussen de grote jongens (2005-2006) was Michel D'Hooghe nog voorzitter bij de club.

In Het Laatste Nieuws geeft de nu erevoorzitter zijn mening over dit seizoen van Club Brugge. "Vooreerst verwacht ik een moeilijk seizoen. Misschien niet zozeer in de Champions League, maar vooral in de competitie. Het jaar na de zó langverwachte titel... dat wordt psychologisch niet eenvoudig."

D’Hooghe houdt zijn hart vast voor de loting. "De loting wordt cruciaal. Die ballekes …" Waarop de krant meteen inpikt met de vraag: 'Zijn die niet 'warm' gemaakt?' "Maar nee! Flauwekul! Allemaal indianenverhalen. Ge weet hoe dat gaat. Moest alles wat in uw gazet staan, de waarheid zijn ... ", aldus een lachende D’Hooghe.

De erevoorzitter is wel voor één ding zeer blij. "Gelukkig kon men Michel Preud'homme behouden. Met een nieuwe trainer was het allemaal nog zoveel lastiger geweest."