'Eersteklassers denken aan Jozefzoon, PSV hakt deze week knoop door'

'Eersteklassers denken aan Jozefzoon, PSV hakt deze week knoop door'

25-08-2016 07:35

Florian Jozefzoon wil uiterijk vrijdag een besluit nemen over zijn toekomst. De 25-jarige aanvaller van PSV staat in de belangstelling van enkele Belgische clubs. Ook uit Duitsland is er interesse voor de speler van PSV.

Dat meldt De Telegraaf. De interesse uit ons land is nieuw. Volgens de Nederlandse krant gaat het om clubs uit de Jupiler Pro League, zonder de clubnamen te noemen. Vanuit Duitsland is FC Union Berlin geïnteresseerd in Jozefzoon. Afgelopen zondag bezocht hij de bekerwedstrijd van de Berlijnse club tegen MSV Duisburg.

Jozefzoon kan zijn contract bij PSV ook nog verlengen. De Eindhovense club heeft hem een aanbieding voor een extra seizoen gedaan. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2017. Door hem een aanbieding te doen, weet PSV in ieder geval dat Jozefzoon volgende zomer niet gratis de deur uitloopt.

In de eerste drie Eredivisie-wedstrijden kwam Jozefzoon nog geen minuut in actie voor PSV. Vorig seizoen stokte de teller bij negen wedstrijden, waarvan acht als invaller.