Interessant voor Anderlecht? 'Uitleenbeurt Djuricic al afgelopen'

Interessant voor Anderlecht? 'Uitleenbeurt Djuricic al afgelopen'

24-08-2016 16:11

Of de transfer van Dennis Praet er voor iets tussenzit, durven we niet te zeggen. Feit is wel dat de uitleenbeurt van Filip Djuricic aan Sampdoria er al na 33 dagen opzit De Serviër, die vorig seizoen nog zes maanden bij Anderlecht speelde, mag beschikken.

Op vrijdag 22 juli kondigde Sampdoria de transfer aan van Filip Djuricic, maar de Servische technicus is dus alweer weg. Dat meldt het Portugese medium Diário Record. De aanvallende middenvelder presteerde afgelopen seizoen degelijk bij paars-wit en mocht blijven, maar Anderlecht talmde te lang en Djuricic koos voor Sampdoria.

Daar was hij echter niet aangetrokken op vraag van trainer Marco Giampaolo. De trainer maakte hem dan ook duidelijk in een gesprek dat hij niet veel zou spelen, waarna Djuricic besloot het einde van zijn uitleenbeurt aan te vragen. Bij Benfica zitten ze verveeld met de situatie. Hij past niet in de plannen van trainer Rui Vitória en dus hebben de Portugezen nog een week om een oplossing te vinden.

Of Anderlecht opnieuw in de dans zal springen, is niet duidelijk. De Brusselaars zijn wel op zoek naar een vervanger voor Dennis Praet, die vertrok naar... Sampdoria.