OFFICIEEL: Westerlo leent overbodige Trompet opnieuw uit

OFFICIEEL: Westerlo leent overbodige Trompet opnieuw uit

24-08-2016 14:50

Jore Trompet had bij KVC Westerlo opnieuw weinig uitzicht op speeltijd. De Kemphanen verhuren de defensieve middenvelder voor een seizoen aan Rupel Boom FC, dat uitkomt in de Tweede Amateurklasse B. Rupel Boom maakte de tijdelijke transfer woensdag bekend via de officiële clubsite.

Trompet wordt bij de amateurs gezien als de ideale opvolger van Yorick Verplancke, die al na een maand vertrok. Verplancke kwam over van Zele, maar gaf snel aan dat hij om privéredenen weg wilde. Rupel Boom stemde in met een vertrek en ging op zoek naar een vervanger, die de spelbepalende middenvelder kon zijn. Na een zoektocht van bijna twee weken is de keuze gevallen op de 24-jarige Trompet.

De 24-jarige Trompet doorliep de jeugdopleiding van KSC Lokeren, waarvoor hij ook debuteerde in Eerste Klasse. De jeugdinternational wist echter nimmer een vaste basisplaats te veroveren en trok vorige zomer naar Westerlo. Hij kwam in de heenronde niet verder dan 27 minuten voor de eersteklasser en werd daarom vanaf de winterstop uitgeleend aan Eendracht Aalst. 

Hij kwam daar tot elf duels, waarin hij niet tot scoren kwam. De situatie van Trompet bij Westerlo bleef ongewijzigd en nu hoopt hij bij Rupel Boom aan spelen toe te komen.