Club Brugge loopt warm voor kampioenenbal: voorverkoop gaat snel van start

Club Brugge loopt warm voor kampioenenbal: voorverkoop gaat snel van start

24-08-2016 14:28

De spanning stijgt bij Club Brugge. Donderdag vindt in Monaco de loting van de Champions League-groepsfase plaats en kent de landskampioen de drie affiches. De club verwacht veel steun in het Jan Breydelstadion en start volgende week met de verkoop van mini-abonnementen.

Blauw-Zwart is dankzij de titel voor het eerst sinds het seizoen 2005/06 weer actief in het miljoenenbal. Club Brugge hoopt op drie mooie tegenstanders en rekent op drie kolkende Europese avonden. Donderdag zijn de opponenten bekend en vanaf maandag 28 augustus kunnen de abonnees snel een mini-abonnement bestellen om geen thuiswedstrijd te moeten missen.

Maandag 28 augustus gaat de voorverkoop kan start en kunnen abonnees hun plaats verlengen. Zij krijgen tot en met 4 september voorrang, waarbij de prijzen variëren van 120 tot 240 euro. Vanaf 7 september start vervolgens de vrije verkoop voor members van CLUB1891. Een mini-abonnement voor leden kost tussen de 150 en 270 euro voor de drie matchen. Uiteraard geldt het principe zolang de voorraad strekt, want het zal waarschijnlijk storm lopen.