Praet onder de indruk: ''Sampdoria zou ook de beste supporters van Italië hebben''

Praet onder de indruk: ''Sampdoria zou ook de beste supporters van Italië hebben''

24-08-2016 14:09

Dennis Praet heeft zijn laatste match voor Anderlecht gespeeld. De 22-jarige middenvelder trainde dinsdag al mee bij Sampdoria en gaf een afscheidsinterview aan La Dernière Heure. Hij sprak onder andere over zijn nieuwe club.

De voormalige winnaar van de Gouden Schoen had deze zomer zijn zinnen gezet op het een stap naar het buitenland. Met Sampdoria werd het geen topclub voor Praet. "Maar zij wilden het gevraagde bedrag betalen en deze competitie trekt me aan. We spelen matchen tegen Juve, Milan, Roma en Napoli."

Praet sprak ook met ploegmaat Stefano Okaka over Sampdoria. De Italiaan was zeer lovend over zijn voormalige ploeg en wist onze langenoot warm te maken voor een overstap. "Sampdoria zou ook de beste supporters van Italië hebben. Stefano Okaka liet me een filmpje zien van de derby tegen Genoa. Ik was onder de indruk. Stefano heeft alleen maar positieve zaken verteld over z'n ex-club.''

De enkelvoudig Rode Duivel sprak tot slot zijn ambities uit. "Sampdoria mikt op de linkerkolom van het klassement en hoopt zich te kwalificeren voor de Europa League. Als ik hier kan slagen, dan kan ik later misschien naar een grotere club."