Ex-Bruggeling heeft licht gezien: Als ik naar Dury luister, word ik er beter van

Ex-Bruggeling heeft licht gezien: "Als ik naar Dury luister, word ik er beter van"

23-08-2016 21:45

Na een mislukt seizoen bij Watford keerde Obbi Oulare terug naar de Jupiler Pro League. De voormalige spits van Club Brugge moet zijn carrière herlanceren bij Zulte Waregem. Oulare is blij dat hij met Francky Dury mag samenwerken. 

De wispelturige Oulare liet het in het verleden vaak afweten op training. Maar de twintigjarige spits gooide het roer om. "Je kunt al eens een mindere dag hebben op training, maar ik overdreef daarin. Bij Club Brugge wisselde ik een goede trainingsweek af met twee slechte. Ik was te vaak met andere zaken bezig… Dury zal mij de kans niet geven om af te dwalen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine

Oulare hoopt dat Zulte Waregem hem weer op de voetbalkaart zet. De Belgische jeugdinternational rekent op de kennis van zijn coach. "Hij is heel streng voor jonge spelers en dat moet ook. Een jonge gast moet discipline kweken, iemand voor zich hebben die hem op zijn plaats zet. Nu weet ik: als ik naar Dury luister, word ik er beter van. In het verleden heeft hij van Thorgan Hazard en Junior Malanda ook toppers gemaakt."