Liet KRC Genk talent te makkelijk gaan? Hij kan zomaar topschutter worden

Liet KRC Genk talent te makkelijk gaan? "Hij kan zomaar topschutter worden"

23-08-2016 16:24

Afgelopen weekend beleefde Enes Ünal een droomdebuut. Bij FC Twente kon hij in zijn eerste wedstrijd in de basis meteen drie keer scoren. Bij Genk liep het wel anders.

De jonge Turk kon bij Genk nooit echt overtuigen. Hij kreeg dan ook amper kansen van Peter Maes. In Nederland lukt het blijkbaar wel. "Bij NAC Breda was hij me nochtans niet zo opgevallen", aldus Johan Derksen in Voetbal Inside. 

René van der Gijp is duidelijk wel een fan van het talent van Man City. Al begrijpt hij niet hoe ze in Engeland met de huurling omgaan. "Het is ongelooflijk dat je als Man City het grootste talent van Turkije koopt en dat je daar dan niet een goed idee mee hebt. Dat is zo'n zonde. Echt een waanzinnig voetballertje", zegt hij in het voetbalprogramma.

Bij Twente kon hij in zijn eerste wedstrijd alvast overtuigen. Derksen voorspelt hem een goed seizoen. "Die jongen kan bij een team als Twente topschutter van de Eredivisie worden. Dan kan je in eender welk land in Europa een club vinden", besluit de analist.