Serieuze doelmannenstrijd bij KVM: Ik antwoord het liefst op het veld

Serieuze doelmannenstrijd bij KVM: "Ik antwoord het liefst op het veld"

23-08-2016 14:10

In doel bij KV Mechelen woedt er momenteel een pittige strijd tussen Anthony Moris en Colin Coosemans. Die eerste lijkt nu nog de voorkeur te krijgen. Maar zorgt dat niet voor problemen?

Coosemans liet eerder al blijken dat hij geen tweede doelman meer wil zijn. Daarom werd hij vorig seizoen nog naar de B-kern gestuurd. "Ik antwoord het liefst op het veld", vertelt Moris in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik weet niet of Colin het allemaal zo bedoeld heeft. In ieder geval was de hele situatie lastiger voor mijn familie dan voor mij, want ik ben me ervan bewust dat zulke dingen nu eenmaal gebeuren in het voetbal, ik kén het wereldje. De situatie vandaag ervaar ik ook niet als moeilijk. Voor mij is er nooit een groot probleem geweest."

"Colin maakte een fout, hij zat zijn straf uit en excuseerde zich tegenover mij en de club. Nu doen we gewoon elk onze job op het veld. Het is niet Moris contra Coosemans, we moeten ervoor zorgen dat KV Mechelen de partij is die profiteert van het werk dat wij op veld verrichten."