Sporting Lokeren wint 'middenveldslag': Geen rancunes naar Zulte Waregem toe

Sporting Lokeren wint 'middenveldslag': "Geen rancunes naar Zulte Waregem toe"

22-08-2016 16:53

Sporting Lokeren heeft maandag officieel Steve De Ridder voorgesteld. De 29-jarige middenvelder moet het team van Georges Leekens meer aanvallende mogelijkheden geven. Maar De Ridder had ook definitief bij Zulte Waregem kunnen zitten. 

Vorig seizoen had Zulte Waregem een huurovereenkomst met De Ridder. De voorbije weken probeerde de club hem ook definitief aan te trekken van FC Kopenhagen. "Ik zat ginds helemaal alleen, want mijn echtgenote en zoontje waren nog in België. Uiteindelijk werd mijn geduld beloond en kon ik tekenen bij Lokeren. Ik wil iets opbouwen met deze club. Ik heb geen rancunes naar Zulte Waregem toe. Zij hadden ook een aanbieding gedaan maar Lokeren was hen voor. Aan motivatie is er bij mij zeker geen gebrek en ik zal keihard werken naar die eerste selectie toe", geeft De Ridder aan in Het Nieuwsblad.

En zo sluit de geboren Gentenaar een donkere periode af. "Ik mis natuurlijk een pak wedstrijdritme, maar voor de rest ben ik fit en ook mijn vetpercentage is in orde. Het is nu aan mezelf en de trainersstaf om me zo snel mogelijk wedstrijdfit te maken. Ik ken veel spelers en vind hier een mooie groep terug. Ik was heel ongelukkig in de periode dat ik niet kon spelen. Ik moest zelfs een tijdje bij de min 19-jarigen trainen bij Kopenhagen. Er kwam toen veel zelfdiscipline aan te pas."