Oud-Heverlee Leuven en Roeselare blijven zoeken naar eerste zege

Oud-Heverlee Leuven en Roeselare blijven zoeken naar eerste zege

20-08-2016 22:15

Oud-Heverlee Leuven heeft geen al te beste competitiestart achter de rug. Na drie speeldagen zoekt het nog steeds naar die eerste zege. Ook KSV Roeselare kon alweer niet winnen. Beide teams speelden 2-2 gelijk.

De Leuvenaren begonnen het best aan de partij en kregen een pak kansen. Een doelpunt zat er toch niet in. Net na de rust was het dan toch van dat. Din Sula devieerde een voorzet van Thomas Azevedo voorbij Wouter Biebauw. De thuisploeg was op achtervolgen aangewezen. Even dan toch. Niet veel later na het eerste doelpunt bracht Raphaël Lecomte Roeselare weer op gelijke hoogte. 

Emilio Ferrera greep in en bracht Jonathan Kindermans in de partij. Die kon meteen voor het verschil zorgen. Hij maakte de 1-2. OHL kon de overwinning al bijna ruiken. Roeselare dacht er anders over. In het slot liep het nog fout af. Davy Brouwers bracht de score weer in evenwicht vanop de stip. Kindermans kreeg nog een tweede gele en dus rode kaart. Beide ploegen hebben nu amper twee puntjes uit drie wedstrijden kunnen sprokkelen.