OFFICIEEL: Belgische aanvaller tekent tot 2020 bij Lokeren

OFFICIEEL: Belgische aanvaller tekent tot 2020 bij Lokeren

20-08-2016 12:42

Wat al een tijdje in de lucht hing is nu officieel. Steve De Ridder is een speler van Lokeren. Hij heeft getekend tot 2020. De flankspeler was transfervrij nadat zijn contract bij FC Kopenhagen werd ontbonden.

De Ridder is bijzonder opgewekt met zijn terugkeer. Tot zijn zestiende speelde hij al in de jeugdopleiding van Lokeren. "Echt, dit is voor mij een hele opluchting. Ik wou per se naar België terugkeren, het liefst bij een ploeg waar ik een zekere affiniteit mee heb. Lokeren komt dus als geroepen", vertelt hij op de officiële website.

De Ridder hoopt om heel snel inzetbaar te zijn. "Ik ben fit, maar mis natuurlijk wel wedstrijdritme. Maar daar ga ik onmiddellijk werk van maken. Ik ken heel wat spelers persoonlijk. De Belgen natuurlijk, maar ook Guus Hupperts bijvoorbeeld. En de coach, daar heb ik ook al mee gewerkt. Echt, ik zie het helemaal zitten. Dat ik nu weer wedstrijden zal kunnen spelen met mijn familie op de tribune, doet ontzettend deugd. Dat miste ik. Ik presteer het best in een omgeving waarin ik me thuis voel. De supporters mogen er op rekenen: ik zal me meer dan honderd procent geven."

Lees ook: Transoverzicht: Jupiler Pro League 2016-2017