Kookpunt bijna bereikt in Luik: Wij moeten voetballen, rest is aan het bestuur

Kookpunt bijna bereikt in Luik: "Wij moeten voetballen, rest is aan het bestuur"

20-08-2016 08:20

De toekomst van Yannick Ferrera bij Standard Luik hangt meer dan ooit aan een zijden draadje. De trainer kreeg min of meer een ultimatum voorgesteld: winst in de clash tegen Sporting Charleroi was vereist. Na een zoutloze 0-0 lijkt de situatie stilaan onhoudbaar, al probeert Benito Raman daar niet aan te denken.

"We trekken ons niet te veel aan van de druk op de trainer", verzekert hij bij Het Belang van Limburg. "Dat speelt zich boven onze hoofden af. Wij moeten voetballen, de rest is aan het bestuur. Ik sta nog altijd achter de coach en blijf met hem werken zolang hij er is. Hij is een goede trainer, dus ik hoop dat hij blijft", aldus Raman.

De aanvaller kwam pas onlangs over van KAA Gent, maar arriveert dus meteen in een woelige periode. "Ik begrijp wel dat sommige fans beginnen fluiten tijdens de match. We moesten winnen en dat is niet gelukt. Veel kansen kregen we niet. Diegene die we wel afdwongen, waren ook geen 100 procent doelkansen. Er is heel veel werk aan de winkel, maar als we alles blijven geven zoals vandaag, komen de resultaten vanzelf", besluit hij hoopvol.