Antwerp gaat in eigen huis onderuit tegen goed georganiseerd Lommel United

Antwerp gaat in eigen huis onderuit tegen goed georganiseerd Lommel United

19-08-2016 22:24

Royal Antwerp FC heeft vrijdagavond geen al te beste zaak gedaan. In de partij tegen Lommel United werd er met 0-1 verloren. De thuisploeg had het moeilijk om kansen te creeëren tegen een sterk georganiseerd Lommel United.

De eerste helft kende weinig doelgevaar aan beide kanten. Een goed georganiseerd Lommel United maakte het de thuisploeg bijzonder moeilijk. Van kansen kon er dus niet echt gesproken worden. De bezoekers rekenden op een counter.

Het was wachten op een doelpunt om de wedstrijd helemaal open te breken. Na de pauze schreeuwden de supporters van de thuisploeg hun jongens vooruit. Dat resulteerde in een poging voor Antwerp. Doelman Jesse Bertrams stond echter goed op te letten. Jannes Vansteenkiste kon met enkele goede voorzetten nog voor gevaar zorgen.

Een doelpunt voor Antwerp kwam er niet. Er kon wel aan de andere kant gevierd worden. Lommel United kreeg een strafschop. Wouter Scheelen zette zich achter de bal en schoot de 0-1 voorbij doelman Kevin Debaty. Daar bleef het uiteindelijk ook bij. Door de winst springt Lommel naar de eerste plek in de stand. Antwerp zakt naar de vierde plaats.