'Westerlo ziet floptransfer terugkeren na mislukte test bij FC Eindhoven'

'Westerlo ziet floptransfer terugkeren na mislukte test bij FC Eindhoven'

18-08-2016 11:15

Westerlo probeert nog altijd een nieuwe thuis te zoeken voor de Let Eduards Visnakovs. Coach Bob Peeters kan hem geen basisplaats geven, en dus gaat Visnakovs bij verschillende clubs testen. Voorlopig zonder succes.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Visnakovs is gaan testen bij de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. De Nederlanders waren echter niet onder de indruk van de Let. Hij wordt teruggestuurd naar de Kempen. Eerder mocht Visnakovs ook al een testperiode afleggen bij de Engelse derdeklasser Bradford City. Ook daar kreeg hij een onvoldoende.

Zo raakt Westerlo voorlopig niet af van de lange spits, die vorig seizoen werd binnengehaald als wintertransfer. Zijn prestaties vielen echter wat tegen, hij maakte maar vier doelpunten. Door de komst van de Congolees Sylver Ganvoula heeft hij weinig uitzicht op speelminuten bij Westerlo, maar er zijn ook weinig clubs die interesse hebben. Visnakovs heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Westerlo, dat maar geen oplossing kan vinden voor de spits.