Coopman wil meer van 'vaag Club Brugge': Ik hoop dat Club duidelijk is

Coopman wil meer van 'vaag Club Brugge': "Ik hoop dat Club duidelijk is"

17-08-2016 10:09

Sander Coopman probeert dit seizoen volledig door te breken bij Zulte Waregem. De middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van Club Brugge. Michel Preud'homme gelooft nog in hem, maar Coopman wil duidelijkheid over zijn rol bij de Bruggelingen.

Net voor zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem verlengde Coopman zijn aflopende contract tot 2019 bij Blauw-Zwart. "Ik had aan Club de voorwaarde gesteld dat ik wilde bijtekenen, maar ergens anders wilde gaan voetballen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Tijdens match negen van Play-Off 1 op Zulte Waregem heb ik me extra ingezet om me te tonen. Ik dacht: je weet maar nooit", vertelt hij.

De middenvelder wil via zijn uitleenbeurt Club Brugge overtuigen. "Volgend seizoen wil ik sterker terugkeren. Ik hoop dat Club dan heel duidelijk is over hun plannen met mij. Vorig seizoen was dat nogal vaag. Wie weet speel ik ook volgend jaar hier nog als Club me niet meer moet hebben en Essevee me nog wat langer wil houden."

Bij Club Brugge gelooft men nog steeds in Coopman. Zo zei Preud'homme onlangs nog dat hij in Coopman een potentiële basisspeler ziet. "Ik weet dat hij in me gelooft. Dat zijn mooie woorden, maar soms ben je daar niet veel mee, nu moet ik het waarmaken op het veld", besluit de middenvelder.