KV Oostende zet scheve situatie recht tegen Moeskroen in tweede helft

14-08-2016 21:52

KV Oostende heeft zich na een sterke tweede helft verzekerd van de zege tegen Moeskroen. De Kustboys kwamen in de eerste helft op achterstand, maar wonnen toch met 2-1.

In de eerste helft kon geen van beide ploegen overtuigen. Er vielen vooral veel slordigheden te noteren. Toch maakte KV Oostende het meeste aanspraak op een voorsprong, maar voor echte kansen zorgde dat niet, integendeel. Na een foutje van Sebastien Siani wist Filip Markovic vlak voor rust eenvoudig Silvio Proto te omspelen. Moeskroen ging dus rusten met een 0-1 voorsprong.

Moeskroen verzorgde ook in de tweede helft goed de organisatie en liet Oostende komen in de tweede helft. Na een fout van Nikola Gulan gaat de bal in de 70e minuut op de stip. Knowlegde Musona kan profiteren en zet de score op 1-1. Oostende ruikt kansen en het is Adam Marusic die goed 10 minuten later de 2-1 weet te scoren tot dolle vreugde van het enthousiast thuispubliek.