OFFICIEEL: Waasland-Beveren is rond met flankspeler van PSV Eindhoven

OFFICIEEL: Waasland-Beveren is rond met flankspeler van PSV Eindhoven

09-08-2016 12:48

Waasland-Beveren heeft zopas een verrassende nieuwe transfer gerealiseerd. Het Laatste Nieuws vertelt dat het Aleksandar Boljevic heeft vastgelegd, een flankspeler van PSV.

Boljevic (rechts op de foto) is een twintigjarige flankaanvaller uit Montenegro. Hij heeft maar één keer mogen meedoen met de A-ploeg van PSV, maar heeft wel 72 wedstrijden met Jong PSV. Die ploeg speelt in de Nederlandse tweede afdeling. Boljevic speelde ook al één keer mee met de nationale ploeg van zijn land.

De jonge flankspeler zou hebben getekend voor twee seizoenen, met nog een optie voor een bijkomend seizoen. Twee jaar geleden kwam hij aan bij PSV, daarvoor speelde hij in eigen land bij het bescheiden FK Zeta. Daar maakte hij op vijftienjarige leeftijd al zijn debuut. PSV ontdekte hem tijdens een Europese ontmoeting met FK Zeta. Dat was behoorlijk opmerkelijk, want over de twee matchen verloor FK Zeta die ontmoeting met... 0-14.

Update 12:48: Waasland-Beveren heeft een akkoord bereikt met Boljevic. Hij zette zijn handtekening onder een contract van twee jaar met optie, dat maakte Waasland-Beveren bekend via de officiële kanalen. "Zijn transfer kadert ook in de visie van het clubbestuur die de voorkeur geeft aan jonge talentrijke spelers om de ploeg naar een hoger niveau te tillen", klonk het nog. Boljevic krijgt het rugnummer 7.

Lees meer: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016 - 2017