Ferrera is ondanks zwak voetbal een erg tevreden man

Ferrera is ondanks zwak voetbal een erg tevreden man

06-08-2016 23:49

Na twee wedstrijden telt Standard vier punten. Het voetbal van de Rouches was tot nu toe niet goed, maar dat lijkt trainer Yannick Ferrera momenteel niet erg te vinden.

"Ik ben blij dat we gewonnen hebben. Maar ik heb vorige week al gezegd dat ik niet nerveus was na een punt op Westerlo en ik ben nu zeker niet nerveus", aldus Ferrera tegenover Sporza.

"We hebben een goede start met vier op zes. Het kan natuurlijk nog beter, maar we moeten nog een paar nieuwe spelers inpassen. Als we veel karakter tonen zoals vandaag in de eerste zestig minuten, dan zijn we op de goede weg."

Na de rust viel er tegen STVV nog weinig te beleven. "Door een paar domme balverliezen, misschien ook wat vermoeidheid en het feit dat het al 2-0 was. Maar we hebben bijna niks weggeven en dat is al positief voor ons."

Standard speelde zaterdag zonder publiek. "Heel raar en jammer, maar thuis tegen Charleroi zullen ze er weer bij zijn en veel lawaai maken. We hebben ze vandaag een beetje gehoord van achter de tribune. Hopelijk was het de laatste keer zonder publiek, want Sclessin zonder z’n fans is niet echt Sclessin."