Standard Luik spreekt berichten tegen en rekent nog op zomeraanwinst

Standard Luik spreekt berichten tegen en rekent nog op zomeraanwinst

02-08-2016 16:26

Standard Luik haalde deze zomer Birama Touré naar Sclessin. Hij zou nu al echter al weer mogen opkrassen bij de onrustige club. De Luikenaars spreken de berichten dinsdag tegen.

Het Nieuwsblad bracht dinsdagochtend het opmerkelijke nieuws naar buiten. Touré zat niet in de selectie voor de match tegen Westerlo en de Malinees zou voorlopig laag in de pikorde staan van trainer Yannick Ferrera, die al flink onder druk staat bij de Rouches. Standard ontkent dat Touré meteen een nieuwe club dient te zoeken. ''In tegenstelling tot wat in bepaalde media beweerd wordt, rekent Standard de Liège op jou Birama!'', zo meldt de club op Twitter.

Touré werd deze zomer gekocht van Nantes. De Fransen ontvingen naar verluidt een half miljoen euro voor de defensieve middenvelder. De achtvoudig international van Mali heeft op die positie momenteel de stevige concurrentie van Adrien Trebel, Eyong Enoh en Ibrahima Cissé. Op dit moment ziet de toekomst er niet rooskleurig uit voor Touré. Maar Standard heeft dus nog wel vertrouwen in de aankoop.