'Standard bereikt overeenstemming met Franse middenmoter over Santini'

'Standard bereikt overeenstemming met Franse middenmoter over Santini'

02-08-2016 11:23
1

Ivan Santini mag stilaan zijn koffers pakken in Luik. De aanvaller van Standard mag geregeld in de basis starten, maar is hoegenaamd niet incontournable in de Vurige Stede. Standard heeft nu een akkoord bereikt met SM Caen over een definitieve transfer van Santini.

Stijn Joris, journalist en Standard-watcher bij Het Laatste Nieuws, meldt via Twitter dat de Rouches en Caen het eens zijn geraakt over een transfersom. Voorlopig is het koffiedik kijken om welk bedrag het gaat. De onderhandelingen tussen Santini en de Fransen zijn volop aan de gang. Caen eindigde vorig seizoen als nummer zeven in de Ligue 1.

Na één seizoen lijkt er zo al een einde te komen aan de Luikse periode van Santini. De Kroatische spits kreeg af te rekenen met heel wat kritiek, maar geraakte in 27 optredens in de competitie toch aan elf doelpunten. Bovendien scoorde hij de winning goal in de bekerfinale tegen Club Brugge. Ook op de openingsspeeldag van het huidige seizoen, tegen KVC Westerlo, was Santini nog trefzeker.