'Chelsea heeft Lukaku overtuigd en biedt verbijsterende transfersom'

'Chelsea heeft Lukaku overtuigd en biedt verbijsterende transfersom'

31-07-2016 08:28

Everton-manager Ronald Koeman dreigt spits Romelu Lukaku te verliezen aan Chelsea. De Londense club heeft goede hoop dat het de Rode Duivel weet terug te halen. Lukaku zelf staat open voor een transfer naar Stamford Bridge.

Dat meldt The Daily Mail zondag. Chelsea moet echter diep in de buidel tasten voor Lukaku, die minimaal zeventig miljoen euro moet kosten. De 23-jarige aanvaller bewandelde twee jaar geleden nog voor minder dan de helft van dat bedrag de omgekeerde weg. Toch is trainer Antonio Conte vastbesloten om zijn aanval te versterken met de Rode Duivel.

Chelsea greep eerder deze zomer naast Gonzalo Higuain en Edinson Cavani, terwijl de lokroep van Conte aan Carlos Tevez onbeantwoord bleef. Lukaku moet daardoor de laatste grote aankoop van Chelsea worden deze zomer. Eerder werd Michy Batshuayi al overgenomen van Olympique Marseille voor zo'n 36 miljoen.

Als ook Lukaku naar Chelsea verkast, wordt het contingent Belgen bij de Londense club deze zomer verdubbeld. Momenteel staan ook Thibaut Courtois en Eden Hazard onder contract bij The Blues.