Izquierdo haalt boos uit naar bestuur: ''Ik wilde vertrekken, maar zij weigerden''

Izquierdo haalt boos uit naar bestuur: ''Ik wilde vertrekken, maar zij weigerden''

31-07-2016 00:00

José Izquierdo blonk tijdens de openingsmatch tegen KV Mechelen weer uit met een goal en zijn heerlijke actie. De Colombiaan juichte niet na zijn treffer. Na afloop van de match oogde hij ook ongelukkig.

Het Duitse Hamburg bood onlangs twaalf miljoen euro voor de pijsnelle flankspeler. Club Brugge wees de aanbieding direct af. Izquierdo mocht na de match niet spreken over zijn transfer. Een interview werd zelfs onmiddeijk gestopt, toen een journalist een vraag over dit onderwerp wilde stellen. Izquierdo besloot tegenover Fulbored toch te spreken over zijn gemiste transfer. Hij uit duidelijk zijn frustratie.  "Het bestuur wilde mij niet verkopen, behalve bij een waanzinnig bod."

Hamburg wilde zoals gezegd twaalf miljoen euro betalen voor hem, maar Blauw-Zwart ging niet akkoord. Izquierdo is niet te spreken over de vraagprijs. ''Dat is te veel voor mij. Ik wilde vertrekken, maar zij weigerden." Izquierdo baalt daar nog steeds van. "Ik ben en blijf gefrustreerd, want het was een erg mooie opportuniteit. Intussen hebben ze een andere speler aangetrokken en is er niets meer te doen.''

Club Brugge probeerde Izquierdo te compenseren met een salarisverhoging, maar de speler neemt daar geen genoegen mee. "Dat is niet te vergelijken wat ik in Duitsland of Spanje (bij Sevilla FC, nvdr) zou verdienen. Ze hebben een limiet en die kunnen ze niet overschrijden'', aldus een teleurgestelde Izquierdo.