'Juventus maakt van Rode Duivel topprioriteit als opvolger van Pogba'

'Juventus maakt van Rode Duivel topprioriteit als opvolger van Pogba'

30-07-2016 15:56

De transfersoap rond Axel Witsel kent stilaan geen grenzen meer. De Rode Duivel zal Zenit Sint-Petersburg hoe dan ook verlaten deze zomer, maar zijn bestemming verandert haast dagelijks. Nu zou Juventus van Witsel haar topprioriteit gemaakt hebben, op voorwaarde dat Paul Pogba vertrekt.

Dat laatste lijkt zo goed als vast te staan, aangezien Manchester United zo'n 120 miljoen euro probeert te verzamelen om de Fransman aan te trekken. Juventus zal dat bedrag niet afslaan en mikt dus op Witsel als vervanger. Volgens La Gazzetta dello Sport krijgt de ex-Standard-man de voorkeur op Blaise Matuidi en Moussa Sissoko.

Witsel staat alvast te springen voor een transfer naar Turijn. Eerder verklaarde hij al zijn liefde aan de Oude Dame. Voorlopig is er op clubniveau echter minder overeenstemming. Juventus zou aan een bedrag van achttien miljoen euro denken, terwijl de Russen 25 miljoen eisen. Naast Juventus werden eerder ook Everton FC, Leicester City, AS Roma, Napoli en Internazionale met Witsel in verband gebracht.