Maakt Raman al meteen debuut voor Standard? Geen excuus

Maakt Raman al meteen debuut voor Standard? "Geen excuus"

30-07-2016 10:56

Yannick Ferrera heeft met Benito Raman een nieuwe spits in de kern. Het is nu een zaak om de snelle spits in te passen bij de Rouches. De coach van Standard weet al in welke rol Raman het best tot zijn recht komt.

Mogelijk maakt Raman zondag al zijn debuut voor Standard. Hij is speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen Westerlo. "Raman en Iscaac Mbenza (de andere aanwinst) maakten bij hun vorige clubs de hele voorbereiding mee", aldus Ferrera aan Het Laatste Nieuws. "Ze hebben dus geen excuus om niet topfit te zijn. Raman liet dat donderdag al blijken op training. Hij lijkt me fysiek klaar."

Raman start wellicht op de bank, maar de kans is groot dat hij invalt. "Bij Kortrijk liet hij leuke statistieken optekenen aan de zijde van Ivan Santini. Al was Raman daar geen vaste basispion. Maar als die twee dat cijfermateriaal hier ook kunnen presenteren, kan ik dat alleen maar toejuichen."

Ferrera is blij met de polyvalente Raman. Hij weet maar al te goed dat de spits op verschillende posities uit de voeten kan. "Benito kan op drie posities spelen. We gaan nog bekijken waar we hem nodig hebben en waar hij zelf het liefst wil spelen", besluit de coach.